Nastava

Profesori LPI izvode nastavu na Tehnološko-metalurškom fakultetu Univerziteta u Beogradu. TMF je među vodećim i najstarijim akreditovanim visokoobrazovnim i naučno-istraživačkim institucijama u zemlji i regionu iz oblasti hemijskih tehnologija. Mi obrazujemo stručnjake na osnovnim akademskim, master i doktorskim studijama.

Osnovne akademske studije

U okviru osnovnih akademskih studija uvodimo Vas u zanimljivi svet polimera. Otkrivamo gde se i zašto polimeri koriste, koja svojstva ih čine jedinstvenim u odnosu na druge molekule i materijale, kako se dobijaju, preradjuju i recikliraju.

Master akademske studije

Na master studijama diplomiranim inženjerima polimernog profila pružamo mogućnost da prodube svoja znanja o polimerima. Takođe, master studije su prilika za diplomirane inženjere drugih profila da se upoznaju sa polimerima.

Doktorske akademske studije

Za sve koji žele da se bave naučno-istraživačkim radom i da postanu doktori tehničkih nauka, na doktorskim studijama nudimo predmete pomoću kojih se ulazi duboko u svet polimera. Profesori LPI rade na širokom spektru istraživačkih tema i zadovoljstvo im je da budu mentori doktorskih disertacija iz oblasti polimernog inženjerstva.